Go back to journals

Män som hatar kvinnor

leappleeater 0 · July 14

Target Language - Swedish

Stieg Larssons Millennium serie var de första böckerna jag läste som inte var en översättning från engelska, och fram tills dess hade jag aldrig läst en deckare eller kriminalroman. Jag märkte att språket kändes annorlunda jämfört med de böcker jag var van vid, det vill säga fantasi eller dystopiska romaner, men det var också förvånande hur lätt de var att läsa efter bara några kapitel.

Jag kommer berätta mer om handlingar imorgon, så spoiler alert!


Sign in to make corrections or write comments.

Correction 1 / 1
Lekadan 0 July 16, 2021
Män som hatar kvinnor
Stieg Larssons Millennium serie var de första böckerna jag läste som inte var en översättning från engelska, och fram tills dess hade jag aldrig läst en deckare eller kriminalroman.

Stieg Larssons Millennium serie var de första böckerna jag läste som inte var en översättning från engelska, och fram tillsinnan dess hade jag aldrig läst en deckare eller kriminalroman.

Alternativ
”… hade jag aldrig läst varken en deckare eller en kriminalroman.”
Jag märkte att språket kändes annorlunda jämfört med de böcker jag var van vid, det vill säga fantasi eller dystopiska romaner, men det var också förvånande hur lätt de var att läsa efter bara några kapitel.

Jag märkte att språket kändes annorlunda jämfört med de böcker jag var van vid, det vill säga fantasi eller dystopiska romaner, men det var också förvånande hur lätt det var att läsa efter bara några kapitel.

Alternativ
”… men det var också förvånande hur lätta de var att läsa efter bara några kapitel.
Jag kommer berätta mer om handlingar imorgon, så spoiler alert!

Jag kommer att berätta mer om handlingaren imorgon, så spoiler alert!

”så spoiler alert”, vet inte riktigt vad du menar.

Overall feedback & comment:

👍
Comment added on 07/16/2021