r
1.17

Tell us about your hobbies. What do you like and dislike? Intermediate and advanced learners: Tell us exactly why you like or dislike those hobbies and how your hobbies have changed over the years.

Dag 2 (av 30) - Min första kärlek: böcker

Biblioteket i min första skola tillät oss bara att läsa en bok. Det var 30 studenter och 30 böcker. Vi kunde bara läsa boken med vårt nummer. Boken med mitt nummer hade flera noveller som jag läste snabbt. Efter att ha läst dem blev jag väldigt uttråkad eftersom jag ville läsa fler berättelser men jag kunde inte läsa andra böcker.

Sedan när jag började på min andra skola läste jag många böcker. Jag älskar att läsa eftersom det är så roligt och du kan föreställa dig historierna i ditt sinne. Jag föredrar att gå till biblioteket och söka efter intressanta böcker men det har gått mer än ett år sedan jag gick in i ett bibliotek på grund av pandemin.

The library at my first school only allowed us to read one book. There were 30 students and 30 books. We could only read the book with our number. The book with my number had several short stories which I quickly read. After reading them, I was really bored because I wanted to read more stories but I couldn't read other books.

Then when I started my second school, I read lots of books. I love reading because it's very fun and you can imagine the stories in your mind's eye. I prefer going to the library and looking for interesting books but it has been over a year since I stepped inside a library due to the pandemic.

9 months, 2 weeks ago
Make a correction

Corrections (1)

Correction 1 / 1
z
zingo
0.21
9 months, 2 weeks ago
Dag 2 (av 30) - Min första kärlek: böcker
Biblioteket i min första lågstadieskola tillät oss bara att läsåna en bok.
Jag vet inte vad du menar exakt med "min första skola", men om det var en skola du gick i när du var 7-9 år så kallas det "lågstadieskola" i Sverige. Men det är inte grammatiskt fel att skriva så! "Låna en bok" är mer naturligt, om du inte läste boken på plats, i biblioteket?
DetVi var 30 studenter och det fanns 30 böcker.
Ett stilistiskt förslag, det du skrivit är inte fel.
Vi kunde bara läsa boken med vårt nummer.
Boken med mitt nummer hadebestod av/innehöll flera noveller som jag läste snabbt.
Ett stilistiskt förslag, det du skrivit är inte fel.
Efter att ha läst klart dem blev jag väldigt uttråkad eftersom jag ville läsa fler berättelser men jag kundefick inte läsa andra böcker.
"Läsa klart dem" eller "läst ut boken" om du vill betona att boken var slut. Eventuellt "fick inte" om det handlar om att du inte hade tillåtelse?
Sedan när jag började på min andra skolaellanstadiet läste jag många böcker.
Här är ett förslag om du med "min andra skola" menar när du var 10-12 år?
Jag älskar att läsa eftersom det är så roligt och du kan föreställa dig historierna i ditt sinnehuvudet.
Ett stilistiskt förslag, det du skrivit är inte fel.
Jag föredrälskar att gå till biblioteket och sökleta efter intressanta böcker men det har gått mer än ett år sedan jag sist gick in i ett bibliotek på grund av pandemin.
"Föredrar" skulle vara perfekt i en jämförelse - t.ex. Jag gillar att titta på böcker i bokhandlar, men jag föredrar att gå till biblioteket.

Two or more people need to make corrections in order for the corrections to be grouped.

Showing side by side corrections

You need LangCorrect premium to access this feature. Upgrade

About the author

r
rejectionwarrior

Languages

  • English Hindi Punjabi
  • Swedish Spanish
Follow